Akademinė kredito unija pradeda bendradarbiavimą su Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba

Šių metų rugpjūčio mėnesį Akademinė kredito unija (AKU) pasirašė reikšmingą bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba (LŽŪKT). Šios dvi organizacijos, jau ilgus metus sėkmingai dirbančios su Lietuvos ūkininkais, suvienijo jėgas siekdamos užtikrinti jiems dar geresnes veiklos sąlygas ir skatinti ūkio plėtrą. Bendradarbiavimo pagrindas – keistis ūkininkams aktualia ir naudinga informacija, žiniomis bei inovacijomis, o taip pat kartu organizuoti specializuotus renginius ir kt. 

Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba – patikimas ūkininkų konsultantas

Daugiau nei 3 dešimtmečius žemės ūkio paslaugų rinkoje dirbanti Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba padeda ūkininkams priimti efektyvius sprendimus ir sėkmingai vystyti ūkio veiklą. Jos paslaugomis kasmet naudojasi daugiau nei 7 tūkst. lojalių klientų. Organizacija ūkininkams teikia kompleksinės finansinės apskaitos, ekonomikos, augalininkystės, gyvulininkystės, tiksliojo ūkininkavimo, miškininkystės, darbų saugos ir priešgaisrinės saugos paslaugas, organizuoja periodinius mokymus kontaktiniu bei nuotoliniu būdu. LŽŪKT konsultantų tinklas apima visą Lietuvą – 46 rajonų ir savivaldybių biuruose dirba per 400 kvalifikuotų darbuotojų, pasirengusių išspręsti klientams kylančias problemas. 

Akademinė kredito unija – patikimas finansinis partneris ūkininkams

Jau 27-erius metus savo paslaugas klientams teikianti Akademinė kredito unija finansuoja ūkininkus, privačius asmenis bei verslą. Ūkininkams taikomos geros sąlygos ūkio plėtros finansavimui, reikalingos įrangos ir technikos įsigijimui bei kasdienėms ūkio reikmėms. AKU veikia pagal teritorinius principus, tad jos klientais gali tapti ūkininkai, gyvenantys ar dirbantys Kauno mieste ir rajone, taip pat Kaišiadorių, Kazlų Rūdos, Kėdainių, Jonavos, Jurbarko, Prienų, Raseinių ir Šakių rajonų savivaldybių teritorijose.